Nyt dansk cykelsite – DezignCore.dk i er luften

På det nyligt lancerede danske cykelsite Dezigncore.dk finder du et overblik over de nyeste, smarteste og fedeste design cykler samt artikler og inspiration til køb af din næste design cykel. Vi har samlet hvad vi synes er et udvalg af de fedeste design cykler og du finder også design cykel artikler og links til forhandlere af fede design cykler.

På DezignCore.dk finder du de seneste artikler og inspiration omkring design cykler fra ind- og udland. Du kan bl.a. læse om Herskind & Herskind’s nye el design cykel, en design cykel der har vundet Red Dot Design Awarden og en fed design budcykel til byfolket.

Trends indenfor cykel design

I mange år har det været populært at investere i en cykel med alt det nyeste og mest avancerede udstyr. De fleste har så anskaffet sig en design cykel der ligner proffernes meget spraglede design cykler, og er gået meget op i at optimere den på alle mulige måder, så ikke mindst vægten er kommet ned.

Gennem de seneste år er der dog kommet en anden trend frem, hvor man dels går ”back to basics”, og nærmest kommer kørende på gamle havelåger, og dels går i en meget kreativ retning med meget specialdesignede design cykler. Design cykler er dog et meget vidt begreb, og der er f.eks. både de flippede og de meget stilrene design cykler som du kan se herover og herunder.

Nogle af de spændende features der er kommet til “retro design cyklerne”, er ting som fixie nav, flip/flop hjul og single speed. Det er sådan set kendte teknologier, som man f.eks. kender fra banecykling, men som man nu også tilbyder på ”almindelige” design cykler.

Om DezignCore.dk

DezignCore.dk er skabt for at inspirere dig til dit næste cykelkøb og som inspiration til hvordan du kan “style” din cykel så den bliver en super fed designer cykel. På sitet finder du alt fra mere klassiske “old-school” designer cykler til de fedeste koncept design cykler, fixies, el-cykler og “limited edition” cykler. Vi opdaterer sitet jævnligt med de nyeste billeder og artikler af og om design cykler og andet cykel design.

Læs mere her: DezignCore.dk

Dezigncore.dk - Nyt dansk cykelsite er i luften

Dezigncore.dk – Nyt dansk cykelsite er i luften

Copenhagen INK

Lars is the owner of Copenhagen INK and is an experienced and passionate marketer with a proven track record of driving business impact through innovative commercial marketing initiatives.

You may also like...