Nyt cykelsite i luften med fokus på Fixie cykler

Står du og skal ud og anskaffe dig en ny Fixie cykel? Eller er du blot på udkig efter inspiration eller skal du til at bygge en Fixie?

På det nyligt lancerede cykelsite DezignCore.dk har vi samlet de seneste artikler og inspiration omkring Fixie cykler. Du kan bl.a. finde dybdegående artikler der giver dig overblik over hvilke ting du skal overveje, hvor du kan finde det rette udstyr og hvad det koster at bygge din egen unikke fixie cykel.

Vi har også lavet et overblik over aktuelle fixie cykel tilbud og fortæller om fixie cyklens historie.

Hvad er en Fixie Cykel?

En Fixie cykel (også kaldet en Singlespeed cykel/ 1-gears cykel) er en design cykel med et fast gear (Fixie) eller rettere en fast cykelnav, hvilket betyder at pedalerne altid drejer hvis hjulet drejer (dvs. at Fixie cykler med fast gear ikke har friløb). Hele mantraet omkring Fixie cykler handler om at have en så enkel cykel som muligt. Derfor har mange Fixie cykler hverken bremser, reflekser, ringeklokke eller andet unødvendtigt “lir”.

Cykelbudene saa det at køre på sådanne cykler som en kæmpe fordel, da de var næsten vedligeholdelsesfrie. Ideen til dette fik de fra banecykling da Fixie cykler har en fast nav på baghjulet som var normalt på indendørs banecykler. Der er ingen gear der kan gå i stykker, og da de var enkelt bygget op, var der også færre dele der kunne gå i stykker.

Om DezignCore.dk

DezignCore.dk er skabt for at inspirere dig til dit næste cykelkøb og som inspiration til hvordan du kan “style” din cykel så den bliver en super fed designer cykel. På sitet finder du alt fra mere klassiske “old-school” designer cykler til de fedeste koncept design cykler, fixies, el-cykler og “limited edition” cykler. Vi opdaterer sitet jævnligt med de nyeste billeder og artikler af og om design cykler og andet cykel design.

Læs mere her: DezignCore.dk

Dezigncore.dk - Nyt dansk cykelsite er i luften

Dezigncore.dk – Nyt dansk cykelsite er i luften

Copenhagen INK

Lars is the owner of Copenhagen INK and is an experienced and passionate marketer with a proven track record of driving business impact through innovative commercial marketing initiatives.

You may also like...